Johan van Boven
Johan van Boven Sport 21 sep 2016 / 07:20 uur

Zo viert Kozakkenboys bekerstunt tegen Helmond Sport

De spelers van Kozakken Boys zijn woensdagochtend met een heerlijk gevoel wakker geworden. Tenminste, als ze überhaupt hebben geslapen na hun bekerstunt tegen Helmond Sport. De ploeg uit Werkendam won met maar liefst 3-0 van de formatie uit de Jupiler League.

Kozakken Boys, dat uitkomt in de Tweede Divisie, vierde na de stunt in de strijd om de KNVB-beker dan ook uitgebreid feest in de kleedkamer. Fox Sports legde het tafereel, waar elke amateurvoetballer van droomt, vast:

De feestvierders hopen uiteraard dat zij het VVSB van dit seizoen worden. Vorig voetbaljaar haalde die amateurclub de halve finale, waarin het met 3-0 van FC Utrecht verloor.

Reageer op artikel:
Zo viert Kozakkenboys bekerstunt tegen Helmond Sport
Sluiten