Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 7 sep 2016
Leestijd: 1 minuut

Zlatan neemt doelman City in de maling

In aanloop naar de eerste Manchester derby van dit seizoen heeft Zlatan Ibrahimovic het vuurtje vast flink opgestookt. De Zweedse wereldster van United nam de nieuwe keeper van City op de hak met een videoboodschap.

Zlatan maakte een filmpje op Instagram waarin hij op het eerste gezicht bezig is met wat PR-werk voor zijn kledingmerk A-Z. Maar aan het einde van het filmpje wordt de bedoeling duidelijk. De spits van United pakt een pakketje in met wat trainingsspullen van zijn kledinglijn. Dan wordt er ingezoomd op de naam naar wie het pakketje wordt gestuurd. Dat blijkt City-doelman Claudio Bravo te zijn, de Chileense keeper die door trainer Pep Guardiola naar Manchester werd gehaald.

Op Instagram schrijft Zlatan erbij: ‘Welcome to Manchester! Here’s some training gear, you’re gonna need it. See you Saturday.’ #MUFC #ManchesterDerby Naast een goede grap is het uiteraard ook een briljante marketingtruc van de Zweedse legende om zijn merk onder de aandacht te brengen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Zlatan neemt doelman City in de maling
Sluiten