Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 27 sep 2016

Spelers West Ham lam op terras rond lunchtijd

Alsof het allemaal nog niet erg genoeg is voor West Ham United dit seizoen. De Londense club is na de verhuizing van Upton Park naar het Olympisch Stadion met een dramatische reeks bezig. West Ham staat 18e en wist dit seizoen pas drie puntjes te pakken.

Ondertussen gaan bij thuiswedstrijden uit pure onvrede en frustratie steeds meer fans met elkaar op de vuist. Daarnaast lijkt ook trainer Slaven Bilic de grip op zijn selectie volkomen kwijt te zijn. Zondag ging West Ham thuis met 0-3 onderuit tegen Southampton. De onvrede groeit onder fans en spelers.

Toch vonden twee spelers van West Ham het dinsdagochtend wel een goed idee om op een terras aan de drank te gaan. De geblesseerde spits Andy Carroll en reservekeeper Darren Randolph werden dinsdag rond lunchtijd volkomen lam gespot op een terrasje in de Londense wijk Shoreditch. Dit kan ook alleen in Engeland waar de schandalen zich deze week lijken op te stapelen.

https://twitter.com/Jamescasey1234/status/780736837069500416

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Spelers West Ham lam op terras rond lunchtijd
Sluiten