Johan van Boven
Johan van Boven Sport 22 sep 2016 / 13:15 uur

‘Werder Bremen wil Van Gaal als nieuwe trainer’

Hij heeft zijn vrouw Truus beloofd een uitgebreide sabbatical te nemen, maar Werder Bremen probeert desalniettemin Louis van Gaal als nieuwe trainer aan de haak te slaan. De Duitse club is al vroeg in het seizoen op zoek naar een nieuwe coach, omdat Viktor Skripnik afgelopen weekend werd ontslagen.

Stijf onderaan

Dat meldt Hamburger Abendblatt. Werder Bremen staat na vier speelronden met nul punten stijf onderaan in de Bundesliga. Het bestuur van Werder hoopt dat de ex-bondscoach de club uit het slop wil trekken.

Van Gaal werd vorig seizoen, twee dagen na het behalen van de FA Cup, ontslagen bij Manchester United. In de Premier League eindigde hij met United op de vierde en vijfde plaats. Dat was voor de directie onvoldoende om met hem door te gaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Werder Bremen wil Van Gaal als nieuwe trainer’
Sluiten