Kasper Hermans
Kasper Hermans Sport 26 sep 2016 / 20:20 uur

Voetbalteam massaal ziek op het veld na spaghetti

Veel sportteams eten voor de wedstrijd samen om zo onder andere het groepsgevoel te stimuleren. Het enige probleem is alleen dat als je dan iets verkeerds eet, dit voor het hele team het geval is. Zo ondervond dit weekend het Duitse Lüneburger SK.

De club uit de Regionalliga Nord – het hoogste regionale voetbalniveau in Duitsland – had voor de wedstrijd op bezoek bij SV Drochtersen/Assel lekker spaghetti gegeten. Nog voor het duel daadwerkelijk begon moesten er al spelers met een ambulance worden afgevoerd naar het ziekenhuis.

Dertien slachtoffers

Een verzwakte ploeg probeerde alsnog aan te treden tegen Drochtersen/Assel. Op het veld gingen er echter nog een aantal spelers over hun nek. Uiteindelijk werden twaalf spelers getroffen, waarvan er acht naar het ziekenhuis werden gebracht even als een van de assistenten. Het leidde tot een 2-0 nederlaag.

Na afloop van de 2-0 nederlaag gaf trainer Elard Ostermann toe dat het aan de meegenomen spaghetti lag, die bij Drochtersen/Assel opnieuw opgewarmt was. ,,Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt”, zei hij tegen de tv-zender NDR.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Voetbalteam massaal ziek op het veld na spaghetti
Sluiten