Johan van Boven
Johan van Boven Sport 28 sep 2016 / 14:09 uur

Verstappen bereidt zich op tennisbaan voor op GP

Het is momenteel bloedheet in Sepang, waar de temperatuur overdag oploopt tot zo’n 33 graden. ’s Avonds is het met ongeveer 25 graden iets aangenamer, maar vanwege de hoge luchtvochtigheid is het al snel zweten geblazen, zo weet Max Verstappen inmiddels.

Liefhebber

De coureur van Red Bull bereidt zich er voor op de Grand Prix van Maleisië, die zondag wordt verreden. Verstappen heeft op Instagram laten zien dat hij niet alleen van snelle auto’s houdt, maar ook een tennisliefhebber is. Op de foto is niet duidelijk wie zijn tegenstander was.

Uiteraard ontbrak zijn favoriete hashtag #keeppushing niet. De Nederlander kan komend weekend wel een succesje gebruiken, want sinds de winterstop imponeert hij een stuk minder dan tijdens zijn eerste paar races namens Red Bull.

Toch is hij nog altijd de enige coureur die dit seizoen naast Mercedesrijders Lewis Hamilton en Nico Rosberg een GP op zijn naam heeft weten te zetten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Verstappen bereidt zich op tennisbaan voor op GP
Sluiten