Johan van Boven
Johan van Boven Sport 29 sep 2016 / 13:42 uur

Partij Nadal stilgelegd omdat moeder kind kwijt is

De demonstratiewedstrijd op Mallorca met local hero Rafael Nadal en John McEnroe, Carlos Moya en Simon Solbas werd vanwege een opvallende reden onderbroken. In het publiek was een moeder haar dochtertje kwijtgeraakt. Huilend ging ze op zoek naar haar kindje en de tennissers legden het spel stil om de zoektocht niet te verstoren.

Al snel was het dochtertje terecht en klaterde er een hartelijk applaus vanaf de tribunes. De doorgaans zo stoere McEnroe hield het niet droog en pinkte ook een traantje weg. Nadal kon op zijn beurt een tevreden glimlach niet onderdrukken. Eind goed, al goed.

Verontschuldigingen

De vrouw stak haar hand omhoog naar de vier tennissers om haar verontschuldigingen aan te bieden, maar niemand zat ermee dat de partij even stil had gelegen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Partij Nadal stilgelegd omdat moeder kind kwijt is
Sluiten