Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 15 sep 2016

Neymar: Hagi? Wie is dat?

Misschien worden we gewoon oud, maar wij dachten dat het niet mogelijk was dat iemand die in het topvoetbal werkt nog nooit van Gheorghe Hagi gehoord heeft. Tijdens de presentatie van een nieuwe sponsor bij FC Barcelona kreeg Neymar een vraag over voormalig Barça-speler Hagi.

Wie?

„Hagi wie?”, reageerde de wereldster vervolgens. Een uiterst pijnlijk moment voor alle Roemeense voetballiefhebbers in de wereld. Neymar was twee jaar oud toen Hagi, ‘De Maradona van de Karpaten’ bij Barça voetbalde, maar toch zou je denken dat hij weleens gehoord zou moeten hebben van een speler van dat kaliber, die bovendien bij Barça én Real Madrid heeft gespeeld.

Neymar kreeg een vraag over de beste Roemeense voetballer aller tijden omdat Hagi en Neymar allebei op 5 februari jarig zijn en beiden met nummer 11 speelden/spelen bij Barça. „Ik ken hem niet, maar als hij met nummer 11 bij Barcelona heeft gespeeld, dan moet hij goed geweest zijn. Nee, ik ken hem echt niet, het spijt me.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Neymar: Hagi? Wie is dat?
Sluiten