Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 20 sep 2016 / 12:57 uur

Manchester City zit achter een 3-jarig jochie aan

Jaxon Lal is nog maar 3 jaar oud, maar mag zich nu al verheugen op de interesse van Manchester City. De club heeft contact opgenomen met zijn moeder, nadat zij een video online had gezet van Jaxon. Joanne Radcliffe zegt in Manchester Evening News dat Jaxon pas vijf maanden voetbalt: „Ik zette een video op Facebook van Jaxon die in de tuin aan het voetballen was met zijn broer Riley.”

Bekijk hier het filmpje en oordeel zelf:

https://www.youtube.com/watch?v=0oAdbgMN4hQ

Scout enthousiast

Een scout van Manchester City zag de beelden en raakte enthousiast. Eigenlijk is moeder Joanne fan van Manchester United, maar ze is naar eigen zeggen nu voor Manchester City. „Ze hadden niet in de gaten dat hij pas drie is.”

Op proef

Binnenkort mag Jaxon zijn kunsten vertonen op de jeugdacademie van Manchester City. „Hij kan niet wachten”, aldus de trotse moeder tegen de krant. „Hij vraagt steeds hoelang het nog duurt. Hij is echt al heel goed voor zijn leeftijd, dat wist ik wel. Maar ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Manchester City zit achter een 3-jarig jochie aan
Sluiten