Johan van Boven
Johan van Boven Sport 28 sep 2016

Koeman nodigt kankerpatiëntje (8) uit voor teamfoto

Thomas Taylor heeft de dag van zijn leven gehad. De 8-jarige voetbalfan vecht al sinds hij zes maanden oud is tegen kanker en is door zijn favoriete club Everton uitgenodigd om te komen poseren voor de traditionele elftalfoto.

Geweldig

Samen met zijn familie keek Thomas zijn ogen uit op Goodison Park, waar hij ook nog eens de schoenen van Romelu Lukaku en Ashley Williams kreeg. Ook trapte hij een balletje met verschillende spelers. „Het was briljant”, zegt het jochie op de website van Everton. „Het was geweldig om over het veld te mogen lopen. Maar het mooiste vond ik natuurlijk dat ik op de foto mocht met de spelers.”

Graeme Sharp, ambassadeur van de club, legt uit waarom Thomas werd uitgenodigd door trainer Ronald Koeman & co. „Thomas heeft een heel moeilijke tijd achter de rug. Het was heerlijk voor hem om een keertje wat anders mee te maken. Hij en zijn familieleden zijn zeer grote fans van Everton. Thomas krijgt dan ook steun van iedereen die bij deze club werkt.”

Everton maakte de volgende sfeerimpressie van de meesterlijke dag voor het zieke kindje:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Koeman nodigt kankerpatiëntje (8) uit voor teamfoto
Sluiten