Johan van Boven
Johan van Boven Sport 20 sep 2016 / 08:30 uur

‘José Mourinho is klaar met captain Wayne Rooney’

José Mourinho heeft het helemaal gehad met Wayne Rooney. Engelse media beweren dat de manager van Manchester United de aanvoerder passeert voor het duel met Leicester City, dat komende zaterdag wordt afgewerkt.

Reden is het zwakke optreden van Rooney in de wedstrijd van afgelopen weekend tegen Watford, waarin United met maar liefst 3-1 het onderspits moest delven. Voor het Europa Leagueduel met Feyenoord mocht de aanvoerder nog in Engeland achterblijven om zijn krachten te sparen voor de Premier League, maar dat leverde dus weinig op.

De tabloids schrijven verder dat Mourinho sowieso moeite heeft om zijn selectie naar zijn hand te zetten. Niet alleen op het veld, maar ook in de kleedkamer. Gelouterde spelers vonden het maar niets dat de Portugees na de zeperd tegen Watford zijn groep openlijk bekritiseerde.

Pep

Na vijf speelronden staat Manchester United op de zevende plaats van de Premier League, met slechts 9 punten. Koploper en rivaal Manchester City heeft 6 punten meer vergaard. Onder de nieuwe trainer Pep Guardiola ging nog geen enkele wedstrijd verloren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘José Mourinho is klaar met captain Wayne Rooney’
Sluiten