Remco Visser
Remco Visser Sport 3 sep 2016

Feyenoord-speler ramt vier auto’s in Gouda

Verdediger Sven van Beek van Feyenoord heeft zaterdagavond in zijn woonplaats Gouda met zijn auto vier andere voertuigen beschadigd. Volgens de politie reed hij op de Koningin Wilhelminaweg met iets te veel gas uit stilstand weg en raakte daarbij een aantal auto’s.

Bij het ongeluk raakte niemand gewond. Op foto’s die op sociale media circuleren is te zien dat ook een boom omver is gereden. De Range Rover van de voetballer raakte aan de voorzijde beschadigd en moest worden weggesleept.

De Feyenoord-speler was niet onder invloed van alcohol, aldus de politie.

https://twitter.com/Plevla1985/status/772123261043892224

Jeugd

De 22-jarige Van Beek stroomde in 2013 door uit de jeugd van Feyenoord. Hij speelde vorig seizoen 38 duels voor de club uit Rotterdam, waarbij hij twee keer trefzeker was. Van Beek heeft nog een contract tot medio 2018.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Feyenoord-speler ramt vier auto’s in Gouda
Sluiten