Kasper Hermans
Kasper Hermans Sport 28 sep 2016
Leestijd: 1 minuut

Bolt wint meest chaotische sprint van 2016

Usain Bolt heeft in zijn loopbaan nog een groot doel: het wereldkampioenschap van 2017. Daarna stopt de Jamaicaan met hardlopen. Aangezien dat nog wel even weg is, maakt hij van de gelegenheid gebruik om wat leukere dingen te doen. Zo verscheen hij deze week in de Late Late Show van James Corden.

Echter werden de benen van Bolt niet gespaard. De sprintlegende werd namelijk uitgedaagd voor een wedstrijd over honderd meter. En niet alleen door Corden zelf. Ook acteur Owen Wilson en de hele crew van de show stonden te popelen om tegen hem te lopen.

Uiteraard maakten ze geen kans, al bleken een paar snellere crewmembers nog aardig het spoor van Bolt te kunnen volgen. Wilson en Corden eindigden ergens in de achterhoede, waar sommigen na een paar meter al over hun voeten vielen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Bolt wint meest chaotische sprint van 2016
Sluiten