Sherida van IJsselmuide
Sherida van IJsselmuide Sport 22 aug 2016 / 15:38 uur

Wammes ruilt turnzaal in voor Cirque du Soleil

De turnkunsten van Jeffrey Wammes zijn binnenkort ook buiten de turnzaal te bewonderen. De 29-jarige olympiër heeft namelijk een rol in de nieuwe show van Cirque du Soleil, schrijft The New York Times. De turner is toegevoegd aan de cast van Mystère, een show van Cirque du Soleil die in Las Vegas wordt opgevoerd.

Wammes is de 22ste olympische turner die meedoet aan een show als deze. „Het is voor mij een manier van leven, om mijn lichaam in vorm te houden”, vertelde hij aan de Amerikaanse krant. „Ik moet nog steeds mijn best doen voor mensen, maar niet meer op een competitieve manier. Het is alsof je je droombaan uitoefent, terwijl je anderen vermaakt.”

‘Eervolle baan’

Op Instagram noemt Wammes zijn rol in Mystère ‘een eervolle baan’. „Een fantastische nieuwe uitdaging na het behalen van mijn doel: de Olympische Spelen.”

https://www.instagram.com/p/BJaE8Q2AMpN/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Wammes ruilt turnzaal in voor Cirque du Soleil
Sluiten