Hester Ramaker
Hester Ramaker Sport 17 aug 2016

Teleurgestelde Hassan grijpt naast medaille op 1500m

Sifan Hassan rent voor een medaille op de 1500 meter. Zoals ze vaker doet houdt ze zich aan het begin van de race op de achtergrond. De dames rennen allemaal bijzonder langzaam. Ze verschuift wel al snel van baan om plaats te maken voor haar eigen snelheid. Ze ligt dan op positie zes.

Teleurgesteld

Hassan heeft dan nog zichtbaar veel ontspanning en schuift een plekje op naar positie vijf. Weer versneld ze en dan ligt ze op positie vier. Ze haalt de nummer drie nog in maar wordt dan snel al ingehaald. De snelheid kan ze niet houden en uiteindelijk eindigt ze toch op de vijfde plaats. Zichtbaar teleurgesteld. Tegen NOS zegt ze dat ze heeft gedaan wat ze kon, en zat niet meer in. Ze heeft namelijk een aantal maanden training gemist.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Teleurgestelde Hassan grijpt naast medaille op 1500m
Sluiten