Bastiaan Kleinjan
Bastiaan Kleinjan Sport 13 aug 2016 / 06:35 uur

Pijnlijke blunder voor Fortuna-doelman

Foutjes maken we allemaal wel eens, maar zo zuur en gelijk ook hilarisch als de fout die Leon ter Wielen vrijdag maakte in de wedstrijd SC Telstar – Fortuna Sittard, zie je ze maar zelden. Nadat Fortuna in de slotfase de overwinning dacht binnen te slepen, ging het toch fout.

Djibril Dianessy schoot Fortuna Sittard in het duel in de Jupiler League in de negentigste minuut op voorsprong, waarna de Limburgers de buit binnen dachten te hebben. Ook Ter Wielen dacht er zo over, die diep in blessuretijd alle tijd nam voor een uittrap. Wat de doelman echter niet wist, was dat Telstar-speler Donny van Iperen nog stilletjes achter hem liep en toe sloeg op het moment dat het kon.

https://www.youtube.com/watch?v=vm64rXbv_5E

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pijnlijke blunder voor Fortuna-doelman
Sluiten