Sofie Smulders
Sofie Smulders Sport 18 aug 2016 / 22:30 uur

Na Sintnicolaas staakt ook Pieter Braun de tienkamp

Was het eerder deze woensdag Eelco Sintnicolaas die de tienkamp vroegtijd beëindigde, ook Nederlander Pieter Braun moest verstek laten gaan nadat hij tijdens het vierde onderdeel een liesblessure opliep.

Hoogspringen stond als vierde op het programma. Braun wist de hoogte van 1.95 m nog te overbruggen, maar 1.98 m was te hoog voor hem. Na twee pogingen liet hij de derde keer voor wat hij was vanwege een blessure aan de lies die hij opliep bij het verspringen.

,,Ik kon niet eens meer pijnvrij dribbelen’’, vertelde Braun voor de microfoon van de NOS. De atleet doorstond toen nog wel het kogelstoten, maar moest helaas opgeven bij het hoogspringen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Na Sintnicolaas staakt ook Pieter Braun de tienkamp
Sluiten