Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 18 aug 2016 / 14:45 uur

Foto van arbiter Makkelie bij nieuws dode agent

Dat er een Nederlandse agent op Bonaire is doodgeschoten is ook nieuws op de website 112vandaag.nl. De foto die bij het bericht werd geplaatst mag echter op zijn hoogst opmerkelijk worden genoemd. We zien namelijk voetbalscheidsrechter Danny Makkelie in actie als politie-agent bij het trieste bericht:

Makkelie

Makkelie werkt 20 uur per week als hoofdagent in Dordrecht. Hij combineert het politiewerk met zijn baan als scheidsrechter betaald voetbal. Waarom de foto van Makkelie bij het bericht is geplaatst is een raadsel.

Schietpartij

De Nederlandse agent was, samen met andere agenten, achter verdachte straatrovers gegaan in Kralendijk op Bonaire. Hierna ontstond er een schietpartij waarbij de agent werd geraakt door een kogel. Hulpdiensten hebben nog een reddingspoging gedaan bij de zwaargewonde agent, dit mocht echter niet meer baten. Hij overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Foto van arbiter Makkelie bij nieuws dode agent
Sluiten