Kasper Hermans
Kasper Hermans Sport 21 aug 2016 / 11:25 uur

Cillessen traint gewoon mee met Ajax

Jasper Cillessen staat op het punt te vertrekken naar Barcelona. De keeper ontbrak zaterdag zelfs in de wedstrijdselectie van Ajax tijdens het met 1-2 verloren thuisduel tegen Willem II. Toch meldde hij zich zondagochtend gewoon op de Toekomst.

Volgens het Algemeen Dagblad deed de doelman gewoon mee met de training. Daarmee is echter niet gezegd dat hij automatisch blijft en komende woensdag beschikbaar is voor de Amsterdammers als ze in de voorronde van de Champions League aantreden tegen het Russische Rostov.

Naar verluidt zal er met de transfer van Cillessen twaalf tot veertien miljoen euro gemoeid zijn. Als zijn opvolgers worden onder andere Eloy Room, Tim Krul en Maarten Stekelenburg genoemd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Cillessen traint gewoon mee met Ajax
Sluiten