Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 14 jul 2016 / 10:25 uur

Zlatan krijgt nu al voorkeursbehandeling bij United

De nieuwe ManUnited-coach José Mourinho weet, in tegenstelling tot zijn voorganger Louis van Gaal, precies hoe hij met vedettes om moet gaan. Het nieuwe seizoen moet nog beginnen, maar Zlatan Ibrahimovic krijgt nu al een voorkeursbehandeling van de Portugese coach. De Zweedse wereldster hoeft van Mourinho namelijk niet mee op de vermoeiende oefentrip naar China.

Over ruim een week speelt United in Shanghai tegen Borussia Dortmund en drie dagen later in Peking tegen Manchester City. De 34-jarige Zlatan, die momenteel samen met ‘United-target’ Paul Pogba vakantie viert in Los Angeles, maakt waarschijnlijk pas op 30 juli zijn eerste speelminuten voor zijn nieuwe club.

Dan speelt United in het Zweedse Stockholm een oefenwedstrijd tegen Galatasaray. Onder Van Gaal zou het nooit mogelijk geweest zijn dat een sterspeler privileges zou krijgen. Van Gaal behandelt iedereen op dezelfde manier, daarom botst hij ook altijd met sterspelers. Mourinho is wat dat betreft een stuk flexibeler en slimmer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zlatan krijgt nu al voorkeursbehandeling bij United
Sluiten