Kasper Hermans
Kasper Hermans Sport 31 jul 2016 / 20:30 uur

Twente-fans halen 80.000 euro op voor eigen club

Hoewel FC Twente komend seizoen gewoon mag uitkomen in de Eredivisie, is de club nog lang niet uit de financiële problemen. Supporters van de Tukkers zetten zich de voorbije periode daarom extra hard in voor hun club.

Tijdens de Open Dag werd bekend gemaakt dat de actie Twente voor Twente heeft 80.196,74 euro opgeleverd. Behalve het doen van donaties konden supporters ook bieden op verschillende Twente-memorabilia via een veilingsite.

De actie werd opgezet half juni, kort nadat bekend was dat de club actief mocht blijven op het hoogste niveau. Destijds kreeg de club uit Enschede wel al een boete van 181.000 euro opgelegd van de KNVB.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Twente-fans halen 80.000 euro op voor eigen club
Sluiten