Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Sport 11 jul 2016 / 08:00 uur

Stalen zenuwen: koorddansen boven vliegtuig en motor

Koorddansers staan er wel om bekend niet snel bang te zijn, maar als je op een touwtje durft te staan terwijl er een vliegtuig onder je door raast en een motor een vette stunt uitvoert, heb je echt stalen zenuwen. Slackliner Andy Lewis, ook wel Sketchy Andy genoemd, deed het met de woestijn als decor.

Samen met stuntvlieger Melissa Andrzejewski en freestyle motorrijder Jimmy Fitzpatrick voerde Andy één van de vetste stunts tot nu toe uit. Hij stond op een koord terwijl Melissa met de grootste precisie onder hem doorvloog en Jimmy ondersteboven aan zijn motor hing. Jackass eat your heart out.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stalen zenuwen: koorddansen boven vliegtuig en motor
Sluiten