Bastiaan Kleinjan
Bastiaan Kleinjan Sport 15 jul 2016 / 14:07 uur

Ronaldo gunt zichzelf auto van 2,2 miljoen euro

Europees kampioen voetbal word je niet iedere dag, moet Cristiano Ronaldo hebben gedacht. De stervoetballer, die afgelopen zondag met Portugal de titel pakte, gaf zichzelf namelijk een prachtige Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport cadeau.

View this post on Instagram

Garage time. Soon your honor arrive✌️✌✌✌👍👍👍👌

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Op Instagram deelde Ronaldo de komst van zijn ‘beest’. De auto heeft 1001 pk, een topsnelheid van 407 kilometer per uur en gaat van 0 naar 100 in 2,7 seconden. Het prijskaartje is zo’n 2,2 miljoen euro inclusief belastingen. Maar dan heb je ook wat.

View this post on Instagram

The animal arrive👍🔝

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ronaldo gunt zichzelf auto van 2,2 miljoen euro
Sluiten