Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 7 jul 2016 / 11:37 uur

Premier League dit seizoen ook op vrijdagavond

De Premier League wordt dit seizoen uitgesmeerd over vier dagen. Voetballiefhebbers krijgen vanaf de tweede speelronde ook op vrijdagavond een wedstrijd voorgeschoteld. Onder de naam ‘Friday Night Football’ zal op 19 augustus (21.00 uur) Manchester United-Southampton de eerste vrijdagavondwedstrijd zijn.

Er zal niet iedere vrijdag gevoetbald worden in de Premier League. De tweede vrijdagavondwedstrijd is pas op 16 september. Dan staat in Londen de kraker Chelsea-Liverpool op het programma. De competitie in Engeland begint op zaterdag 13 augustus met het duel tussen het gepromoveerde Hull City en landskampioen Leicester City.

Ronald Koeman start ook 13 augustus met zijn nieuwe ploeg Everton thuis tegen Tottenham Hotspur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Premier League dit seizoen ook op vrijdagavond
Sluiten