Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 7 jul 2016 / 16:02 uur

Prachtig afscheidscadeau van Snoop Dogg voor Kobe

Wereldster Kobe Bryant is gestopt met basketballen. Na twintig seizoenen bij de LA Lakers vond hij het welletjes. Snoop Dogg is een enorme Lakers-fan en om Kobe te bedanken voor twintig jaar trouwe dienst, gaf de rapper Bryant een prachtig afscheidscadeau: een cabrio.

Maar niet zomaar een autootje met open dak uiteraard. Snoop had een echte gangstercabrio in de kleuren van de Lakers laten spuiten. Bovendien staan er allemaal afbeeldingen van grote basketballers als Magic Johnson en Kareem Abdul-Jabbar en Bryant op. Maar de grootste afbeelding die erop staat is uiteraard van Snoop zelf.

Op zijn Instagram schrijft Snoop: ‘The gift dat keeps on giving. Enjoy it Mamba.’ Mamba is natuurlijk de bijnaam van Bryant.

View this post on Instagram

The gift that keeps on giving. Enjoy it mamba 💫✨🌟👏🏾🔌

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Prachtig afscheidscadeau van Snoop Dogg voor Kobe
Sluiten