Johan van Boven
Johan van Boven Sport 25 jul 2016 / 08:00 uur

Mourinho: 48 uur voor wedstrijd geen Pokémon Go

Omdat de spelers van Manchester United zich volledig op de komende wedstrijd en de bijbehorende tactiek moeten concentreren, mogen zij van coach José Mourinho vanaf 48 uur voor een duel geen Pokémon Go spelen.

Vanwege de enorme populariteit van het spel maakt de Portugese trainer zich ernstig zorgen over het concentratieniveau van zijn selectie, zo schrijft The Daily Star. Wellicht dat de spelers binnen afzienbare tijd weer op jacht mogen naar Pokémon, want het oefenduel in China tegen rivaal Manchester City is afgelast.

Het speelveld in het Vogelneststadion in de Chinese hoofdstad is onbespeelbaar, meldde de BBC. De twee ploegen zouden elkaar voor het eerst treffen buiten Engeland in de International Champions Cup, een vriendschappelijk toernooi. Zware regenval heeft het veld zodanig aangetast, dat de confrontatie tussen de ploegen van de nieuwe trainers Mourinho en Pep Guardiola vooralsnog niet doorgaat.

Noodlanding

Manchester United speelde vrijdag al in Shanghai tegen Borussia Dortmund en verloor met 4-1. De vliegreis van Shanghai naar Peking verliep al allesbehalve vlekkeloos. Vanwege het slechte weer moest het vliegtuig waarin ze zaten zaterdag een noodlanding maken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mourinho: 48 uur voor wedstrijd geen Pokémon Go
Sluiten