Remco Visser
Remco Visser Sport 25 jul 2016 / 11:25 uur

Mario Balotelli op de foto met pasgetrouwd stel

Trouwfoto’s horen eigenlijk een intiem moment tussen twee pasgetrouwde tortelduifjes te zijn, maar in sommige gevallen kun je best een uitzondering maken. Zoals bijvoorbeeld de Liverpoolfans Vicky en David O’Leary afgelopen weekend deden, toen ze tijdens hun fotosessie verrast werden door een bekende naam.

Niemand minder dan Mario Balotelli, die na een uitleenbeurt aan AC Milan weer is neergestreken in Liverpool, kwam namelijk opdagen tijdens de trouwerij van Vicky en David. Het koppel poseerde voor het The Vincent hotel, waar de aanvaller overnachtte. En toen de fotograaf aan de voetballer vroeg of hij met de bruid en bruidegom op de foto wilde, had hij daar geen problemen mee.

„Het was voor ons, als enorme Liverpoolsupporters, echt de kers op de taart”, aldus het bruidspaar tegen Liverpool Echo.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mario Balotelli op de foto met pasgetrouwd stel
Sluiten