Hester Ramaker
Hester Ramaker Sport 25 jul 2016 / 08:33 uur

Lionel Messi kiest voor nieuwe blonde coupe

Zo te zien heeft Lionel Messi het begrepen: blondes have more fun! De Argentijnse voetballer heeft zich een nieuwe coupe aan laten meten en is voor een zonnige blonde haardos gegaan. Zijn vrouw, Antonella Roccuzzo deelde een foto van haar man met zijn nieuwe haren op haar Instagram account. Het bijschrift: een andere look #blondeboy. Wij moeten er een beetje aan wennen.

Populair

Een blonde haardos lijkt populair te zijn deze zomer. Andere voetballers, zoals Samir Nasri, Fabio Borini, James Rodriguez, Marouane Fellaini en Aaron Ramsey gaan tegenwoordig ook met blonde haren door het leven. Wellicht heeft iedereen de zomer in de bol?

Reageer op artikel:
Lionel Messi kiest voor nieuwe blonde coupe
Sluiten