Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 4 jul 2016 / 12:19 uur

Inhaalactie Max op Ricciardo vanuit auto Vettel

We raken amper uitgepraat over de prachtige prestatie van Max Verstappen zondag op de Red Bull Ring in Oostenrijk. Na een even foutloos als fantastisch gereden race pakte de 18-jarige Nederlander na 71 ronden de tweede plek.

Een ongelooflijke prestatie in een veld waar zeker vier auto’s sneller zijn dan de Red Bull van Verstappen. Helemaal omdat hij begon vanaf startplek acht, na een teleurstellende Q3 in de kwalificatie. Zijn knappe inhaalrace begon in Oostenrijk met het passeren van zijn eigen teamgenoot Daniel Ricciardo.

In de live-uitzending heeft niemand die inhaalactie kunnen zien omdat die plaatsvond tijdens de uitgebreide herhaling van de start. Daarom zijn we blij met de onderstaande beelden uit de auto van Sebastian Vettel, die toen nog gewoon rondreed. We zien Verstappen zoals altijd zonder aarzeling zijn teamgenoot verschalken, een pijnlijk moment voor Ricciardo.

https://twitter.com/roelfaasen/status/749898657583988736/video/1

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Inhaalactie Max op Ricciardo vanuit auto Vettel
Sluiten