Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 6 jul 2016 / 07:25 uur

Boertje uit Wales zette 500 pond op EK-winst in

Zou het kunnen gebeuren dat na de landstitel van Leicester City er nog een mega stunt in dit voetbalseizoen gaat plaatsvinden? Een boertje uit Noord-Wales is daar al een maand van overtuigd en zette voor de start van het EK 500 pond (585 euro) in op toernooiwinst van zijn land.

De boer uit Llanwrst was geen bekende gokker bij het wedkantoor. Het personeel zei de man nooit eerder gezien te hebben. „Hij vertelde dat hij geld had gewonnen de vorige avond en dat wilde hij allemaal inzetten op EK-winst voor Wales”, zei een medewerker tegen de Daily Post. „Laten we zeggen dat hij zeer optimistisch en vaderlandslievend was. De meeste mensen spreiden hun kansen, maar hij wilde alles of niets.”

Als Wales er woensdagavond in slaagt om van Portugal te winnen en in de finale Frankrijk of Duitsland op een of andere manier weet te verschalken dan is het boertje uit Llanwrst de grote winnaar van deze zomer. Hij incasseert dan omgerekend zo’n 47.000 euro.

Reageer op artikel:
Boertje uit Wales zette 500 pond op EK-winst in
Sluiten