Kasper Hermans
Kasper Hermans Sport 16 jun 2016 / 07:38 uur

Zo traint topkeeper Cech op zijn reflexen

Petr Cech behoort al jaren tot de beste doelmannen van de wereld. Tijdens de eerste wedstrijd van Tsjechië op het Europees kampioenschap tegen Spanje liet hij ook regelmatig zijn klasse zien. Een kort filmpje laat zien hoe hij op 34-jarige leeftijd zichzelf nog scherp houdt.

De Arsenal-keeper traint namelijk zijn reflexen met behulp van een groepje halflege waterflesjes. De flesjes liggen een paar meter voor hem, terwijl een bal hard en laag wordt ingespeeld. De bal botst op de flesjes, waardoor deze van richting verandert. Cech rest vervolgens de schone taak om snel te reageren op de nieuwe baan van de bal.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo traint topkeeper Cech op zijn reflexen
Sluiten