Kasper Hermans
Kasper Hermans Sport 2 jun 2016 / 11:47 uur

Zlatan krijgt meest bizarre contractvoorstel ooit

Zlatan Ibrahimovic is een transfervrije speler en dat maakt hem voor veel clubs extra interessant. De Zweed is echter wel een flink salaris gewend, iets wat nog wel voor problemen zorgt bij vele belangstellenden.

Rot-Wiess Oberhausen – dat uitkomt in de Duitse vierde klasse – probeert het desondanks toch bij de aanvaller. Niet door hem geld te bieden, maar hij krijgt wel enkele andere privileges om ‘u’ tegen te zeggen.

Monarchie

De meest opvallende van alles is dat de stad Oberhausen (ruim 200.000 inwoners) een monarchie zal worden met Zlatan als koning. Daar blijft het niet bij, want het stadion wordt in zijn geheel ‘verzweedst’, zo meldt het Duitse Sport1.

IKEA-tribune

De bradwürsten verlaten stadion Niederrhein en worden vervangen door enkel Zweedse hapjes. Verder wordt het bier van de lokale brouwer KönigPilsener omgedoopt tot IbrahimovicPilsener. Tot slot wordt er ook een nieuwe tribune gebouwd – met de komst van Zlatan zal de interesse van de fans immers flink toenemen. Deze zal gebouwd worden met enkel IKEA-spullen.

Hoe mooi dit aanbod ook is, het is vooralsnog onbekend of ‘koning Zlatan van Oberhausen’ ingaat op het ludieke voorstel van Rot-Weiss.

Reageer op artikel:
Zlatan krijgt meest bizarre contractvoorstel ooit
Sluiten