Johan van Boven
Johan van Boven Sport 6 jun 2016 / 14:10 uur

Voetbalfan juicht en wordt naakt stadion uitgezet

Het leven van een stadionbezoeker gaat niet altijd over rozen. Zo kan juichen in een vak met vooral supporters van de tegenpartij vervelende situaties opleveren. Scheldpartijen, opstootjes of in het ergste geval snoeiharde knokpartijen komen regelmatig voor in stadions waar rivaliserende fans (toevallig of niet) bij elkaar in het vak belanden.

Een supporters van het Argentijnse Atlanta kwam afgelopen weekend tot de ontdekking dat het behoorlijk vernederend kan aflopen als je tussen een groep fans van de tegenstander juicht na een doelpunt van je eigen ploeg. De supporters van Atletico Platense, uitkomend in de Serie B, pikten het niet en voerden de ‘vijand’ af. Maar niet voordat ze hem hadden ontdaan van al zijn kleding.

Winst

De naakte fan werd zonder pardon het stadion uitgezet. Zijn ploeg won overigens wel met 1-2.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Voetbalfan juicht en wordt naakt stadion uitgezet
Sluiten