Kasper Hermans
Kasper Hermans Sport 7 jun 2016 / 14:25 uur

Video: Griek scoort prachtig vanaf eigen helft

Net zoals Nederland heeft Griekenland zich niet gekwalificeerd voor het Europees kampioenschap. Toch wilde Ioannis Maniatis voor het ingaan van de zomerstop nog even later zien dat hij behoorlijk goed kan voetballen.

De middenvelder van Olympiakos Pireaus kreeg tijdens een oefenduel met Australië de bal voor zijn voeten op eigen helft en besloot vanaf een kleine zestig meter ineens uit te halen. Doelman Adam Federici stond ver voor zijn doel en werd onaangenaam verrast door de poging.

De Grieken wonnen het oefenduel op bezoek bij the Socceroos met 1-2. Oud-PEC Zwolle-speler Trent Sainsbury maakte de enige treffer voor Australië.

Reageer op artikel:
Video: Griek scoort prachtig vanaf eigen helft
Sluiten