Jordy Kruse
Jordy Kruse Sport 3 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Video: Bieber en Neymar trappen balletje

Justin Bieber is een artiest, maar lijkt ook veel met sport te hebben. Regelmatig is de superster met bekende sporters te zien. Zo wachtte hij na de Grand Prix van Monaco Lewis Hamilton op om hem met zijn overwinning te feliciteren. Dit keer trapt hij een balletje met Neymar.

Bieber had de voetballer, die samen met Suarez en Messi bij Barcelona de dodelijkste aanvalslinie van de wereld vormt, uitgenodigd bij hem thuis. De twee besloten in de achtertuin van Justin een balletje te trappen. Wat blijkt: Bieber heeft weinig moeite met het hooghouden van een bal.

Neymar is op vakantie in de Verenigde Staten. Zaterdag begint daar de Copa América. De aanvaller zal echter niet aan het toernooi deelnemen, want hij krijgt van zijn club Barcelona alleen toestemming om mee te doen aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Video: Bieber en Neymar trappen balletje
Sluiten