Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 27 jun 2016

Tyson Fury geeft voetbalfans 1000 euro Jägerbombs

Regerend wereldkampioen boksen Tyson Fury houdt de gemoederen flink bezig. Afgelopen vrijdag meldde de bokser zich met een enkelblessure nog af voor de rematch tegen Wladimir Klitschko en maandag werd bekend dat er mogelijk sporen van nandrolon in zijn urine zijn gevonden.

Fury zelf was ondertussen met heel andere zaken bezig. Zo werd de wereldkampioen dit weekeinde gesignaleerd tussen de Engeland-fans in het Zuid-Franse Nice. Engeland speelt maandagavond in die stad het achtste finale-duel met IJsland.

Jägerbombs

De Britse bokser voelde zich helemaal thuis tussen de shirtloze Engeland-fans. Luid toegezongen bestelde Fury voor 1000 euro aan Jägerbombs voor zijn uitzinnige landgenoten. De vraag is echter of dit soort stapavondjes goed zijn voor zijn enkelblessure.

https://twitter.com/BreatheSport/status/747143416660664321

https://twitter.com/Tyson_Fury/status/747122636459761664

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Tyson Fury geeft voetbalfans 1000 euro Jägerbombs
Sluiten