Remco Visser
Remco Visser Sport 7 jun 2016 / 17:25 uur

Totti gaat voor 25e seizoen bij AS Roma

Francesco Totti heeft zijn handtekening gezet onder zijn laatste contract als speler van AS Roma, al weet je dat bij de honkvaste clubman nooit helemaal zeker. De dominante aanvoerder, die op 27 september veertig jaar wordt, had vorige maand al een mondeling akkoord bereikt met de clubleiding over nogmaals een verlenging van zijn verbintenis. Dinsdag zette de ervaren aanvaller zijn krabbel, waardoor hij aan zijn 25e seizoen in de Romeinse selectie, met onder anderen Kevin Strootman, kan beginnen.

Droom

„Dit contract wilde ik heel graag, hiermee is mijn droom uitgekomen”, liet Totti weten. „Ik heb altijd mijn loopbaan willen beëindigen in het shirt van AS Roma, het enige tenue dat ik heb gedragen als profvoetballer. Dat gaat nu gebeuren.”

De inbreng van Totti was in het afgelopen seizoen beperkt. Hij kwam een paar keer in botsing met trainer Luciano Spalletti, die hem voornamelijk als invaller gebruikte. Een ondenkbare breuk tussen de Romein en ‘zijn’ club leek daardoor even onvermijdelijk, maar alle partijen kwamen tijdig toch weer tot elkaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Totti gaat voor 25e seizoen bij AS Roma
Sluiten