Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 28 jun 2016

Spotify Argentinië maakt playlist: Messi Don’t Leave

In Argentinië begint men nu pas te beseffen dat er alles aan gedaan moet worden om wereldster Lionel Messi binnenboord te houden. De kleine Argentijn verklaarde na de verloren finale in de Copa America tegen Chili dat hij stopt als international.

De Argentijnen hopen dat hij uit teleurstelling sprak en proberen hem nu te bewegen toch weer voor de nationale ploeg uit te komen. Ook Spotify Argentina deed wat dat betreft een duit in het zakje. De muziekspeler kwam met speciaal geselecteerde Messi-playlist. Onder de titel ‘Messi, Don’t Leave’ staan allemaal nummers die de 29-jarige vedette moeten overtuigen om toch voor zijn land te blijven spelen.

Zo staan er nummers op van Oasis (Don’t Go Away), Mariah Carey (Hero), Rihanna (Stay), Al Green (Let’s Stay Together), Ben E. King (Stand By Me) en Phil Collins (Against All Odds). Verder uiteraard veel Zuid-Amerikaanse deuntjes, waaronder Shakira (Si Te Vas) en Ricky Martin (Volveras).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Spotify Argentinië maakt playlist: Messi Don’t Leave
Sluiten