Johan van Boven
Johan van Boven Sport 7 jun 2016 / 13:34 uur

Speler zonder voetbalschoenen geselecteerd voor EK

In Frankrijk arriveren steeds meer landen die in aanloop naar het EK de laatste puntjes op de i zetten. Een pijnlijk moment voor de Nederlandse voetbalfan, die het deze zomer zonder Oranje op een eindtoernooi moet doen.

Vakantie

Maar er zijn berichten over Euro 2016 waar iedereen een glimlach van op zijn gezicht krijgt. Neem de Russische selectie, die op het laatste moment werd gecompleteerd door Artur Yusupov. De middenvelder van FC Zenit was al op vakantie, toen hij hoorde dat hij zich bij de nationale ploeg moest melden.

De badgast was er uiteraard dolgelukkig mee, maar er was wel een probleem. „Ik heb twee weken op het strand gelegen en niks gedaan, dus ik zal niet in de beste vorm zijn. Bovendien heb ik geen voetbalschoenen bij me, zal een paar moeten lenen.”

Zijn kledingsponsor zal ongetwijfeld nog een paar over hebben om naar Frankrijk te sturen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Speler zonder voetbalschoenen geselecteerd voor EK
Sluiten