Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 1 jun 2016

Speler Werder past niet onder de douche in Japan

Jannik Vestergaard is een Deense verdediger van Werder Bremen. Met zijn 1,99 meter is hij een van de langste spelers in de Bundesliga. Als centrale verdediger is hij door zijn lengte bijna niet te kloppen in luchtduels. Maar er zijn ook momenten dat Jannik minder blij is met zijn lengte.

Bijvoorbeeld op vakantie in Japan. Daar is de lange Deen sowieso al een opvallende verschijning omdat de gemiddelde Japanner niet boven de 1,65 meter uitkomt. En tijdens het douchen in zijn luxe hotel blijkt Vestergaard niet onder de douche te passen.

https://twitter.com/BBCSporf/status/738009597626220544

Op Instagram plaatste de voetballer een hilarische foto van een douchekop waar de de Deen een kop bovenuit steekt. ‘Het nadeel van bijna twee meter lang zijn en douchen in Japan’, schreef Vestergaard erbij.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Speler Werder past niet onder de douche in Japan
Sluiten