Kasper Hermans
Kasper Hermans Sport 23 jun 2016 / 14:15 uur

Speler Villa keert na vier jaar terug na leukemie

Stiliyan Petrov was zes seizoenen speler van Aston Villa en uitgegroeid tot publiekslieveling en aanvoerder. In 2012 werd er leukemie geconstateerd bij de Bulgaarse voetballer en hing hij zijn kicksen aan de wilgen.

Nu vier jaar later keert hij terug bij de ploeg uit Birmingham, zo meldt de club zelf. Nu hij hersteld is van de ziekte, gaat hij op 36-jarige leeftijd toch weer mee trainen. Eerder hield hij zijn conditie al op peil bij het veteranenteam van de amateurs van Wychall Wanderers, maar dit wordt een poging tot een rentree op het hoogste niveau.

Aston Villa kan de hulp van de routinier goed gebruiken. Na een dramatisch seizoen degradeerde de club voor het eerst sinds 1987 weer naar het tweede niveau.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Speler Villa keert na vier jaar terug na leukemie
Sluiten