Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Sport 28 jun 2016 / 19:06 uur

Skateboarder Tony Hawk (48) weer even op skateboard

Skateboardlegende Tony Hawk, inmiddels 48 jaar oud, stond weer eventjes op zijn vertrouwde bord om zijn in 1999 voor het eerst succesvol uitgevoerde 900-gradenspin opnieuw uit te voeren. En dat ging niet zonder slag of stoot.

De bewuste pogingen zijn op beeld vastgelegd. In de video is te zien hoe Hawk minstens zeven keer valt voordat hij de sprong foutloos kan uitvoeren. Voor nu lijkt het de laatste keer te zijn dat de Skateheld zijn beroemde ‘900’ uit zal voeren.

Bekijk de oude beelden van de X-Games in San Francisco en de video waarin hij de sprong op 48-jarige leeftijd doet hieronder:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Skateboarder Tony Hawk (48) weer even op skateboard
Sluiten