Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 23 jun 2016

Raiola gooit met stoel bij onderhandeling Mkhitaryan

Henrikh Mkhitaryan’s heeft een aanbieding van Manchester United op zak, maar zijn club Borussia Dortmund weigert de speler te laten gaan. Volgens Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de Armeense aanvallende middenvelder, zitten de gesprekken muurvast.

Stoel

Het Duitse tabloid Bild meldde zelfs dat Raiola bij de onderhandelingen met BvB zijn geduld heeft verloren en met een stoel heeft gegooid. „Henrikh is niet het type dat conflicten maakt, dat laat hij aan mij over”, zegt Raiola tegen Bild. „We geven niet op!”

Volgens Raiola staan beide partijen mijlenver uit elkaar. „Dortmund en wij hebben een totaal verschillende kijk op de zaak, maar we vechten voor hem als leeuwen. Dortmund-baas Hans-Joachim Watzke loopt 180 graden een kant op en ik 180 graden de andere kant op. Maar ook al ziet het er nu niet naar uit, ik hoop nog steeds op een verstandige oplossing.”

Droomclub

„Zo’n aanbieding als van Manchester United komt misschien maar één keer voorbij in het leven van een speler. Niemand kan ons garanderen dat volgend seizoen de deur nog steeds openstaat voor ‘Micki’. Manchester is Micki’s droomclub hij wil er koste wat het kost naar toe.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Raiola gooit met stoel bij onderhandeling Mkhitaryan
Sluiten