Johan van Boven
Johan van Boven Sport 30 jun 2016 / 07:00 uur

Ook Jos Verstappen komt in actie op Red Bull Ring

Formule 1-liefhebbers kunnen komend weekend in Oostenrijk niet alleen genieten van Max Verstappen, ook zijn vader Jos komt in actie op de Red Bull Ring in Spielberg. Verstappen senior neemt deel aan het voorprogramma van de grand prix door achter het stuur van een BMW Procar M1 te kruipen.

Legends

Andere bekende namen die op de startlijst van de Legends Parade staan zijn onder anderen Niki Lauda, Gerhard Berger en Jan Lammers. Tijdens de Familie Racedagen in Zandvoort konden de racefans ook al zowel Max als Jos Verstappen aan het werk zien.

De Legends Parade is uiteraard slechts een opwarmertje voor het echte werk. In Oostenrijk wordt de achtste GP van het seizoen verreden en het is de vijfde race van Verstappen als coureur van Red Bull.

In de strijd om het wereldkampioenschap staat hij op de zesde plaats met 54 punten. Teamgenoot Daniel Ricciardo staat een plaatsje hoger met 78 punten. De eerste plaats is stevig in handen van Nico Rosberg, die al vijf races won en op 141 punten staat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ook Jos Verstappen komt in actie op Red Bull Ring
Sluiten