Jordy Kruse
Jordy Kruse Sport 29 jun 2016 / 12:56 uur

Max Verstappen is weer vrijgezel

Max Verstappen kan weer op jacht. Zijn relatie met de Zweedse coureur Mikaela Ahlin-Kottulinsky is op de klippen gelopen. Het management van Mikaela heeft geruchten daarover bevestigd tegenover Shownieuws.

Waarom de relatie tot een einde is gekomen, is niet bekend. We weten wel dat Verstappen alweer, pijlsnel als hij is, aan het flirten is met ander vrouwelijk schoon. De jonge Nederlandse Formule 1-coureur had een hartstikke leuke conversatie op Twitter met de prachtige uit Amerika afkomstige Lindsey Vonn.

Of er ook echt iets zal opbloeien tussen de twee is nog maar de vraag. Skikampioene Vonn is de 30 al reeds gepasseerd en onze Max moet nog 20 worden. Maar je weet het nooit.

Verstappen weet wat hij gaat missen:

Reageer op artikel:
Max Verstappen is weer vrijgezel
Sluiten