Johan van Boven
Johan van Boven Sport 1 jun 2016 / 14:55 uur

Kiki Bertens ook online steeds meer op dreef

Er werd online nog nooit zo veel over Kiki Bertens gesproken als woensdag tijdens en net na haar overwinning op Madison Keys, waardoor de Nederlandse de kwartfinale van Roland Garros bereikte. Volgens onderzoek van Buzzcapture moest ze het voor haar zegereeks van deze maand doen met zo’n twintig ‘uitingen’ per dag op social media en nieuwssites.

Toen Bertens op 21 mei het WTA-toernooi van Nürnberg won steeg dat aantal naar duizend. Nu ze ook op Roland Garros aan het vlammen is, wordt Bertens online populairder en populairder. Zelfs het uitstellen van haar partij op maandag en dinsdag leverde 1500 uitingen op.

https://www.instagram.com/p/BGG-o4Ri8ke/

Dat aantal werd verdubbeld toen ze in twee sets Keys van de baan veegde. De verwachting is dat er nog meer over haar wordt gesproken als ze het in de volgende rond opneemt tegen de als achtste geplaatste Timea Bacsinszky.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Kiki Bertens ook online steeds meer op dreef
Sluiten