Jordy Kruse
Jordy Kruse Sport 27 jun 2016 / 14:20 uur

Ieren zoeken massaal vader van jonge fan

Voor de Ieren is het EK in Frankrijk helaas afgelopen en dat betekent dat de sfeermakers van dit toernooi weer op huis aangaan. De filmpjes raken dan ook langzaam op, maar er duiken nog steeds pareltjes op van de Ierse heldensupporters. Na de volgende video is duidelijk dat de Ieren een groot hart hebben.

Tussen honderden uitbundige voetbalsupporters is het als jong jochie makkelijk om je vader kwijt te raken. Het overkwam een jonge fan van Ierland in Parijs. Gelukkig waren daar zijn medesupporters om de vader op te sporen.

De jongen werd door twee Ieren op een hek geholpen zodat zijn vader hem makkelijk kon zien. Daarna begonnen de supporters massaal te zingen. „Sta op, als je zijn vader bent” en „Steve, Steve, hier is je zoon!’’ klonken door de straten van Parijs.

De actie van de supporters hielp, want het duurde niet heel lang voordat de vader zich meldde. Hij en zijn zoon waren dolgelukkig en konden verder met feestvieren.

https://www.youtube.com/watch?v=32kwchEpw9I

Reageer op artikel:
Ieren zoeken massaal vader van jonge fan
Sluiten