Puck Roest
Puck Roest Sport 5 jun 2016 / 07:40 uur

Iedereen wil Max Verstappen ontmoeten

Coureur Max Verstappen geeft dit weekend demonstraties op het circuit van Zandvoort en trekt behoorlijk wat publiek. Er stonden zondagochtend rond 9 uur al een aantal files richting Zandvoort. r worden, net als de eerste dag zaterdag, tienduizenden mensen verwacht.

Niet alleen Verstappen, maar ook het zonnige weer zorgt er voor dat mensen op weg zijn naar Zandvoort. De ANWB waarschuwde deze week al voor enorme drukte, ook al omdat veel mensen zondag een dagje strand doen. Er zullen vooral files zijn op de A9, N200 en de N201.

Ruim twee weken geleden schreef 18-jarige Nederlander geschiedenis door de GP van Spanje te winnen. Hij werd de jongste koploper in de geschiedenis van de Formule 1.

Reageer op artikel:
Iedereen wil Max Verstappen ontmoeten
Sluiten