Johan van Boven
Johan van Boven Sport 30 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Griezmann geeft bal aan zoon door IS vermoorde agent

Zonder genade maakte Larossi Abballa medio juni een eind aan het leven van politieofficier Jean-Baptiste Salvaing en zijn vrouw. De IS-terrorist wachtte de man op toen hij van zijn werk naar huis ging en eenmaal in de woning vermoorde hij het tweetal.

Abballa, die werd doodgeschoten door de politie, liet het driejarige zoontje in leven. Het jochie is getraumatiseerd voor zijn leven en zal nooit weten hoe het is om op te groeien als een kind met ouders.

Oudste zoon

Om zijn ouders te eren heeft de Franse aanvaller Antoine Griezmann de wedstrijdbal van Frankrijk-Ierland aan de oudste zoon van het koppel gegeven. Op uitnodiging van de minister van Binnenlandse Zaken woonde de 10-jarige Hugo het duel bij en werd na afloop verrast door de man die met twee treffers Frankrijk naar de kwartfinale loodste.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Griezmann geeft bal aan zoon door IS vermoorde agent
Sluiten