Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 30 jun 2016 / 12:09 uur

Fan verliest 25.000 euro door Engeland en wordt gek

De pijnlijke nederlaag tegen IJsland zal nog wel een tijdje doordreunen in Engeland. Bondscoach Roy Hodgson is het eerste slachtoffer na de beschamende aftocht uit Frankrijk.

Dat Hodgson niet het enige slachtoffer is, wordt wel duidelijk in het onderstaande filmpje. Daarin zien we een woedende Engelse fan in een rare outfit, die met overslaande stem en duidelijke handgebaren de Engelse spelers verrot scheldt.

Schor van de hele wedstrijd schreeuwen en schelden, maakt de man duidelijk dat hij 20.000 pond (ongeveer 25.000 euro) is kwijtgeraakt door te gokken op een overwinning voor de Engelsen tegen het nietige IJsland. Tja, dat doet dan dubbel pijn.

Reageer op artikel:
Fan verliest 25.000 euro door Engeland en wordt gek
Sluiten